Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spår

Spår i sandlådan
nog rådjur - nej, sa barnet
mina nya skor




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-05-03 10:23



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Kul överraskande haiku!
2015-05-05

    ej medlem längre
Fyndig och söt Haiku!
2015-05-05

    Dan Myrbeck
Ja, då får man meddela P1:s Naturmorgon:

Falsklarm!
2015-05-04

    ej medlem längre
Ha ha,charmigt Gunnel!
2015-05-04

  Marita Ohlquist VIP
Härlig unge!
Visste precis vad det var.
2015-05-03

  Anya VIP
Vilken livsglad liten text. Ler åt kommunikationen. Bra!
2015-05-03

  RitaBrunner
Ljuvlig!!! :)
2015-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP