Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknadstårar

Hur kan jag sitta här i ensamhet
Med solstrålar glittrande utanför fönstret
Och fälla tårar av saknad över någonting
Som jag för en vecka sedan inte ens visste
Att det existerade i min värld

Hur kan det komma sig att min kropp
Skakar av sorg och oro
Över något som fortfarande är nytt
Och som jag någonstans i bakhuvudet
Visste skulle ta slut redan innan det började

Men om jag nu kände allt detta på mig

Varför faller då mina tårar i saknadens tecken
Över något okänt som jag knappt hann uppleva
Mer än att det fick min själ att le
Utan den bittra eftersmaken som brukar komma
Men den återkom ju lika fort som den försvann

Så nu sitter jag här och försöker torka saknadstårar
Medan solens glittrande strålar sjunker bakom träden




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-05 23:01



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Fint skildrat vännen/ kram
2015-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP