Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjackat

Hoppas du sovit vidare som vanligt,
Att du ej har störts av mina meddelanden
Vet att du ligger och sover men
det jag såg inatt måste berättas

En bild där du i sömn lugnt analyserar den
framtida utvecklingen och metamorfosen av det
praktiskt effektiva och det estetiskt moderna

svårtolkade och bottenlösa filosofiska funderingarna

Där dessa tankar med ljus kraft skapar ett leende
ej p.g.a en rolig historia eller ett hånfullt skämt utan
leende som skapas utav en lycklig känsla i ett varmt minne
upprymd och förväntansfull utan krav på djupare analys

Harmoni som öppet inbjuder till passion och gemenskap
som likt små vågor modigt sökande efter drömmande kärlek
en bild av stilla strävan, ett hopp om oförstörd ren kärlek
som okomplicerat accepterar de många obetydliga skillnaderna

som låter oss skapa en mening i förhållande till varandra

Acceptans och glädjande över mer än det egna privata,
en ljum vind med mjuka kyssar och ömsint tystnad
i avväpnande naiv ärlighet




Fri vers av Leirbag
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-06 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leirbag
Leirbag