Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fritt fall

Jag faller...
snabbare och snabbare
Jag känner ingen luft mot min rygg
..hör ingen vind förbi mina öron
Bara..tystnad
Jag minns att jag tappade balansen,
att jag för ett kort ögonblick miste kontrollen
Jag faller...
obehindrat och tyst
Ljuset från där jag föll börjar försvinna nu
Jag blundar och hoppas
att marken dödar mig, inte mörkret
Snälla,inte mörkret.




Fri vers av Leirbag
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-31 03:43



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Stark text som berör!
2015-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Leirbag
Leirbag