Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I behov av rehabilitering.


Konstigt värre!



In uti Framtiden
jagar, ock, jag, - än sen?!
Är ej överdrivet
svårt å haja Livet!

Sover tungt, som en stock -
40 timmar om da´n.
Hör den tråkiga rock,
tänker, pinsamt, om Fán!

Visste, väl, aldrig att
horor var benägna -
att ha sex, - dag som natt!
Alltså, rätt, ENTRÄGNA !

Själv, jag i dunkel levt, -
inlindad i dygder,
med kärleksliv, rätt skevt;-
Blott påklädda blygder!

Kan knappast, - än, - fatta
hur det hela gått till!
Det är svårt å skratta, -
trots att man, säkert, vill!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 209 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-05-08 18:43



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Konstigheter finns nog överallt...du har ett bra sätt att beskriva det...
2015-05-12

  P-E-H
Härligt att du är tillbaka med dina sköna texter! Bra dikt! Gillar särskilt andra versen. Sover 40 timmar om dan!
2015-05-08

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2015-05-08

  ULJO
Lite anorlunda men välskrivet som alltid
2015-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf