Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utmattad poet.

 

"plats vakant".

så lämnar han

Fientligheternas landskap.

och bred öppen

planera gifter sig

med den fattig flicka

som har inte ens, en mobil.

avundsjuka är grön som murgröna,

för resten av tjejer,

i årtal det var många heta dejt

men han var strödd

Indränkt i sorg och ensamhet.

varför, hon svarade inte?

kardborrband som höll honom vid liv vägen dit,

Där han fann respekt och rena kärlek.

Idag min vän är lycklig att det inte går ens förklara.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-05-09 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP