Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satans manskö är för lång!


Fader Okänd får vänta -- förgäves!



Ska mest alla mina dikter handla om
när, hur å vem som sätter på Satan ?

Eller - kan det fortfarande finnas
andra skitkul ämnen att ta opp?

Tycker, jag har börjat snöa in lite
VÄL mycket på detta prekära...

Men vad ska jag göra, säg!? ÄR
inte det det aktuella, som trollbinder

envar i stuga som i Salong?! SKA
hon lyckas å ta honom ifrån mig?

Alla undrar! Skall, hon bräda mig?
Kanske, bara JAG vet hur FEL detta är!

JAG är den, som han älskar !
Känner det, dagligen, -- mellan benen !

Det känns gott å friskt, rättså, underbart!
Ett slags sexuell telepatisk aptit !! - - - -- -

Ingen annan hänkar på, - för de kommer
inte så DJUPT IN, -- som han gör!

Hon, Satan kommer inte att - igen - få mig, -
- som dotter! Fast, männen kämpar !...

Om å bli min Farsa!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-09 04:03



Bookmark and Share


  Ronny Berk
läser, omläser och begrundar, ja !
2015-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf