Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För ett tag sedan. Jag är stark men när jag skriver får jag vara hur jävla svag jag vill


Du behöver inte dö för mig men snälla minns mitt namn

För mycket av dig
så far jag långt ut till havs
Jag förlorar skans efter skans
Så dränk mina hjärtslag i dina
och bevisa min existens
En gång för alla
För mig och för alla

Du kommer inte att stanna
Jag tror inget annat
Men blåmärk mig, bränn mig
- Det gör ingenting
Jag vill ju bara att någon
någon gång, någonstans
ska veta att jag fanns.




Fri vers av Elsa Rohlén
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-11 22:29



Bookmark and Share


  petter rost
Du finna Elsa, alldeles uppenbarligen finns du! Detta poem är ETT bevis.
2015-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Elsa Rohlén
Elsa Rohlén