Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En slags otrohet

Man lever i en slags otrohet
om man inte är sann mot sig själv

En förtvivlad kamp
mellan rätt och fel

som att gräva i stenhård mark
med ett leende på läpparna




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 365 gånger
Publicerad 2006-04-16 09:37



Bookmark and Share


  Nem
tja, ja... en bra bild
2006-05-12

  Pulsatilla
Så sant som det är sagt!
Amen!
2006-04-16

    Agneta VIP
*asg* .... du prickade mig direkt där.... jag som trodde jag blivit klokare.... ne.. nu är det dags att skärpa mig... tack för påminnelsen med dina val valda ord i en fin sammansättning...

:)
2006-04-16

  Hans w-art Westlund VIP
man bör vara sann mot sig själv
det är ju ändå den personen man lever närmast

hela tiden
2006-04-16

  anneluca
De två första raderna i texten säger allt. Visst är det så. Det är där det börjar, att vara sann emot sig själv. Mycket bra!
2006-04-16

  DanSan
Ja så sant och alla dessa minesvalkar
efter allt grävande och brytande!!!
BRA ORDAT OLA!!!
2006-04-16

  kath
ja, den marken är hård som den hårdaste dimant .....

snyggt
2006-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan