Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min mänsklighet

Det är viktigt att bara vara människa.
Jag menar att det här avancerade samhället
gör folk lite omänskliga.
Om man ska vara så duktig och effektiv hela tiden
då kan man lätt förlora sin mänsklighet.
Man får medvetet vara mänsklig
så man inte dras med i det där.

Bohemen




Prosa av bohemen VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-11 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP