Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slår hjärtat i moll



en gång älskade jag
dig

vettlöst
tidlöst

förr eller senare
hinner sanningen ifatt

slår hjärtat i moll





Fri vers (Fri form) av Lajos-Toth
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-12 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lajos-Toth
Lajos-Toth