Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CV

Det går och det går
med små små steg
jag trampar på

Här är ingen sorglig
ingen som blickar på mig
trampa på

Jag sitter här och skriver mina eviga CVn
hoppas på en främmandes godkännande
att gå igenom nålsögat

Tänk så konstigt att vara beroende
att det ruset kommer ibland
när ett samtal man får - kom på int'vju

Jag känner mig som nykter alkoholist
vill besinna mig i stundens oro
det ska nog ordna sig

Ett steg i taget bär dig framåt
du hoppas igen varje dag
nu är stunden kommen

Men ack nej du får nog skriva igen
en ny variant på lögner
om din förträfflighet




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-12 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP