Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen som tatuerade sig

mannen som tatuerade sig
tänkte aldrig på att efter sju år
får tatueringarna liv

kroppen är ju inte samma kropp
cellerna har dött
nya har fötts

befriade ur fångenskapen
flagnar färgen

som på ett hus
som måste målas om
eller falla ihop

som ruckel




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 158 gånger
Publicerad 2015-05-13 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson