Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brott enligt 8 kap. 1 § brottsbalken


längtans trådar
vävs samman
ligger på mage
på mattan vi vävt
smeker mjukt min kropp
där livet är
nu
.
du
under min mage
virvlande i min navel
viskar drömmar
om vår verklighet
sagor som
tar över
.
slår ut
väver samman
ett nytt
jag
och du
blir mitt
i mig
.
när de sedan bryter oss
skiljer dig från mig
vet ingen säkert
vem
som var det jag
vars mitt
var du
.
att inte veta ännu mer
men fortsätt viska
och spinna
mina trådar
tills
din mitt
är jag
.




Övriga genrer av himlens hemlighet VIP
Läst 591 gånger
Publicerad 2006-04-16 14:00



Bookmark and Share


  josefina
Mmm. Vilken dikt!
2006-04-24

  Per Rydberg
Din text blir en mjuk omfamning mot en fond av tvåsamhetens problematik,men som jag läser hoppar jag bara över problematiken och
n j u t e r av orden formen och den vilsamma rytmen. Tack! (Men vad står det i lagtexten, månntro?)
2006-04-20

  Araminta
underskönt vackert, melodiskt och rytmiskt framfört! Man anar de mystiska undertonerna mellan raderna och i luften runtomkring! mycket suggestivt spunnet...
2006-04-17

    judas ifrån hemavan
Du är inte bara nördig du är smart också... och duktig... och sånt positivt... jaja det här var faktiskt en riktigt spännande text som jag fann spännande...
2006-04-16

  Lola
Hahaha!
Skitbra, rent ut sagt!
Citerar favoritstycket:

'när de sedan bryter oss
skiljer dig från mig
vet ingen säkert
vem
som var det jag
vars mitt
var du'


...aaaaah, vad bra darling...
Du är inte bara smart och vacker - du kan skriva poesi också.
2006-04-16

  himlens hemlighet VIP
att va på samma våglängd är ju ett roligt uttryck...mjo för en nörd
2006-04-16
  > Nästa text
< Föregående

himlens hemlighet
himlens hemlighet VIP