Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggor

Skuggor på vägen
dans i sällsamma kurvor
teleledningen




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-05-14 15:39



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fantastisk haiku! Kommer att tänka på dig när jag ser de dansande skuggorna.
2015-05-22

  RitaBrunner
Du har en fantastisk förmåga att förmedla händelser so går de flesta av oss obemärkt förbi! Toppen Gunnel!
2015-05-16

    Dan Myrbeck
Får mig att tänka på hur rädd jag var när en mörk skugga lurpassade på mig i mitt köksfönster.

Sedan insåg jag att det var en flagga som skymde solen...!
2015-05-15

    ej medlem längre
Fiffig formulering!
2015-05-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Fyndig haiku!
2015-05-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2015-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP