Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åkersberga, kväll


Definition

Egen
jag måste
vara min
egen för om jag var
min egen så kanske
jag inte skulle sakna
allt det där som
aldrig hände och
allt det där som
brukade vara
mitt
längre.




Fri vers av Elsa Rohlén
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-14 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elsa Rohlén
Elsa Rohlén