Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det inte blev såsom du tänkt dig


Nya mål i sikte

Ställ Dig upp

skaka av Dig

och fokusera!

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 426 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-30 23:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt goda råd att ta med sig in i det nya året. Önskar dig ett gott nytt år fullt av lycka o glädje.
Mvh annokas
2016-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP