Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Prekär sits.


Underläge



Min överman står
å tittar på mig.
Jag ilningar får
å fattar det ej!

Får inte veta
hur allting står till.
Vad kan han heta?
Kunskapen står still!

Är jag helt tokig?
Den väg som jag går
är väldigt krokig...
Jag underligt mår!

Allt är knasigt, jag
svävar på Målet -
och känner mig svag -
mitt i allt Skrålet!

Å, jag tittar upp,
ser på predatorn.
Vill göra en Kupp,
störta diktatorn!

Han har en sånn Makt.
Han styr å ställer.
Får ta mig i akt!
Vet vad som gäller!

Från allsköns Besvär
jag månde ta Sats -
å hoppa från här -
- till å ta hans plats!





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 258 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-15 08:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man känner frustrationen...bra beskrivet...
2015-05-18

  Arne Ugglemosse
Mycket skickligt rimmat. Du utvecklas!
2015-05-15

    ej medlem längre
Håller med Myrbeck om segervittringen!
2015-05-15

    Dan Myrbeck
Ibland är vägen krokig, men huvudsaken är att man kommer fram till målet.

Bra segervittring på slutet.
2015-05-15

  Ronny Berk
diktarjagets eftertänksamhet väl framförd genom den texten !
2015-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf