Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En omega är jag.


Hackad på!



Överspända tuppar å höns, -
- i mänsklig tappning -
går sin Rond, där de
hackar neråt, febrilt,
på en annan, som ser å
känner dem passera i
vild å stroppig Parad.

Varifrån kommer alla dessa
vinande haranger, skarpa
när de träffar en i hjässan?
Är det bumeranger, som
jag, själv, kastat iväg --
Gud vet när? Måhända i
Fáns moster Anådas Tid...!?

Jag retar mig illgrön på
vissa, här ej namngivna,
personer, som -blott- djävlas!
Vad skall jag taga mig till!?
Någonting är på g!
Vet inte riktigt VAD, - men det
är icke välmenat gentemot mig!

Kanske, håller jag på å få
nya tänder, så gammal jag är !
Tror inte på Läkarvetenskapen
för 5 öre! Trauman å vedermödor
finnes uppenbarligen, -- men det
kan aldrig vara värt å lämna
dem i Vita Rockars händer...!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-15 21:11



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Nää, all läkarkonst
är inte frisk.
2015-05-18

  P-E-H
Tolkar som en inre röst som diskuterar...

Bra skaldat!
2015-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf