Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljud

Nattljud från köket
harklar, hostar och hummar
avloppsledningen




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-05-16 08:26



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Underbart haiku! Känns igen :-))
2015-05-22

  limerick
Härlig realism!
2015-05-19

    Dan Myrbeck
Jag hörde liknande ljud.

Det visade sig vara Yvonne på Ryds servicehus i Linköping som spelade sin favoritlåt.

PS: Yvonne heter egentligen ...
... Yvonne.
2015-05-18

  Anya VIP
hahaha Såg en man i köket. Härlig vändning i sista raden.
2015-05-18

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
Och så högt det låter i nattens tystnad.
2015-05-17

    ej medlem längre
Jaa,, känns igen :)

Fyndig Haiku!
2015-05-16

  RitaBrunner
Rörpolarefterlysning i senryu form!
Härligt!
2015-05-16

    ej medlem längre
Jättebra haiku Gunnel!
2015-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP