Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- Den 16 maj 2015 lördag


Soluppgång /


https://www.youtube.com/watch?v=_1nB_W7j1VA


Svanesång, är min själ nu, daggiga,
  på morgonen gräs kronblad,

Född den fas joyful arbete
i sång och stridigheter
  djärva fåglar hungriga för något nytt och trendigt

  som går in i mitt hus ventilation sylt
  picka, plysch maskot bjälke att bygga den nya boet,
där föds en ny generation av blå basker.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-16 09:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP