Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Litet spill från mejlen. Lätt förlängd för att passa formatet. Texten är påhittad för stunden och likt i bullen, är personen i texten oidentisk med en som håller 'pennan'.


Biceps II




Slöseri med tid
att låta lp-skivor
bilda patio att

spilla tid och
kaffe på, sommartid
sett. Ryser vid

blotta tanken. Dricker
kaffe gör jag
inte heller. Har

inte ens satt
min fot i
Venedig. Skulle aldrig

falla mig in
att samåka vattenmoped
iförd grekiska sandaletter.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 424 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-26 00:33



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Du får mig att somna in med ett asgarv, det tackar jag dig för! Gör folk det, åker vattenmoped med grekiska sandaler? Låter helt skruvat, varför inte galoscher!?
2016-06-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP