Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad händer

om du kommer och tar tillbaka dina lögner?
vad händer
om du kommer och finnas kvar för alltid?

vad händer
om du lägger skillnad mellan sanning och lögn?
vad händer
om du härmar ditt namn och vara mig trogen?

vad händer
om vi sänker på våra kravlista?
vad händer
om vi låter våra hjärtor rimma?

vad händer
om vi tar bort all dessa om och föra in lite verklighet?
ja vad händer
om vi sansar, istället för att sätta upp massa bränder?




Övriga genrer (Översättning) av Endless Love MS
Läst 177 gånger
Publicerad 2015-05-17 02:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS