Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällens tänkvärda 150518

När Du kommer till ambivalensens korsning

och valet är svårt att ta 

då är det bättre att Du spar på beslutet

till en annan dag 

för visst vill Du vara säker

på att Du fattar rätt beslut

men det vet Du först när allt är över

när allting har tagit slut

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-18 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP