Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhets pris

Om

"ENSAMHET"

gå och väga och sälja bort

Jag hade blivit RIK nu.




Fri vers (Fri form) av Paula Endorphine
Läst 169 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-18 19:49



Bookmark and Share


  Maggi
åh, jag med!
2015-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Paula Endorphine
Paula Endorphine