Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje del har ett värde

Om Du glömmer 

att varje del har sitt värde

så kan Du på sikt

tappa bort en helhet

utan att Du förstod vad som hände

 

Så påminn Dig själv

att det Du gör... har en betydelse!

© Angela Bohlin

 

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-05-19 05:47



Bookmark and Share


    jesse james
Klokt tänkt/jj
2015-06-25

  Dandelion
Kan bara...
..instämma...
Kram,
D.
2015-06-14

  Lars Hedlin
Bra och viktigt!
2015-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP