Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför hatar jag religion och politiken?

Det finns många där ute
Som borde ha fått nobelpris
Eller borde blivit stenat till döds
Ändå det är våra förstånd som gäller!!
Det är det som är så intressant
Med all religion och politik..
Alla andra har så fel..




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-19 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS