Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig nöjd med en enda text

Alicia och jag gräver efter rötter på centralstationen
Jag sa att du är lite av en kombination av alla bokstäver

Den gången så skulle jag beskriva för henne vem du är
Schizofren, ADHD, känslomässigt överbegåvad och bipolär

Hur vi talar i siffror och nummer skrämmer mig
Men de svarta nätterna gör inte det när du gömmer mig bakom ditt vita hus
Nätterna då dina ord fångar upp mig i väntan på att tiden fångar morgonljus




Fri vers av Hanna Bedö
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-20 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna Bedö
Hanna Bedö