Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM DETTA ÄR DEN SISTA DIKT DU SKULLE LÄSA, SÅ LÄS !

Tjihoo
how do you do
och vad har du gjort med ditt liv ?

Eller är du bara en sådan som är nyfiken
men isåfall
har du
ju tid kvar att göra något vettigt
och nej jag snackar inte om att fria till den första ( bästa ? partner)

Men du skulle ju kunna
flyga luftballong
och sjunga
spring is in the air
medans champagne
droppar ner från dina läppar
och torr jord i behov av
procentuella upplevelser
suger åt sig

Eller om det nu är den sista dikt du läser i livet
så vill
jag bara säga
att jag tror på reinkarnation och
vi ses !

på andra sidan




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 224 gånger
Publicerad 2006-04-16 21:54



Bookmark and Share


  yoyyo
glädje höjande. verkligen.
snyggt
2006-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan