Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill komma igång, igen.


Urspårad



Vad ska jag göra?
Behöver hjälp, men
tycker ej jag får nånn!
Vill leva!

Ute, hörs småfåglars
vemodiga sång.

Jag måste komma igen!

Var tvungen att gå ut
och köpa cigaretter, läsk
å en banan.

Vill ha mer glasnost å
perestrojka i Livet.

Gröna lövkronor i träden.
Förvirring i leden.
Susningar i materien.
Systemen gungar.

Imorgon är en ny dag.

Cigaretterna är ljuvliga!
Det var förskräckligt å
vara utan röka!

Ur det Förflutna går jag.






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 213 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-05-21 16:46



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Gillar slutet...mot framtiden!!!
2015-05-22

  Marita Ohlquist VIP
Starkt och bra avslut
"Ur det förflutna går jag"
Mot framtiden
2015-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf