Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om smärta


Se den!

Vi stöter bort den
Förnekar den
och förkastar den
...men varför?

Vi tar ju alla del av den
så varför låtsats som om den inte finns här?




Fri vers av Bob
Läst 487 gånger
Publicerad 2004-09-08 19:02



Bookmark and Share


    PoetTina
Nyfiken!
Vad e det som anspelas?
hmmmm...bra!
2006-05-29

    Agneta VIP
tanke... ska tänka på det nästa gång det gör ont på något sätt... :)
2004-09-08

    Johannes_ny

2004-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Bob