Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lämna allt grått.


Väg mot det rosa landet



På Kärlek vill jag tro, -
fastän allt är så svårt!
Skingras den, min oro?
Måste det va´så hårt?

Hur ska allt fortsätta
från nu till Evighet?
De är icke lätta,
dagarna som jag levt!

Mycket kan man önska
att få ut av Livet.
Känner du det drömska
blå Alternativet ?

Tillsammans ska vi gå
mot en högre Lycka.
Livet är härligt då,
får vi välan tycka.

Men fortfarande är
allting ganska så grått.
Jag hoppas på en färd
ur detta tillstånd, rått!

Går igenom timmar
av kall nervositet.
Inne ljusen glimmar,
men mycket jag ej vet.

Ringarna rusar runt
Tankarna försvinner
i ett vitt dis, så tunt.
Röda känslor brinner.





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-21 21:24



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Livets vägar är inte alltid lätta...man får hoppas på det bästa...fint...
2015-05-22

  ULJO
Positiv text med snygg rim
2015-05-22

    ej medlem längre
Din eviga positivitet sår alltid frö!
2015-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf