Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ledsen ikväll...


Vems ord väger starkast?

Vems ord väger starkast
Dina eller mina
På det har jag inget svar

Men du ska veta hur ont det gör
Att få höra påståenden om sig själv
Som inte bär ett uns av sanning
Från någon som aldrig förr funnits
Med i mitt liv på något vis

Eller har du kanske funnits där
Jag kan ju inte vara säker
När du inte vågar stå för dina ord
Utan gömmer dina påståenden
Bakom ett anonymt alias i cyberrymden

För både mitt inre och yttre brast
Av dina kalla och hårda ord
Om att jag är falsk och kylig
Du påstår att jag inte kramas IRL
Utan bara skriver varma ord utan att mena dem
Jag  förstår inte hur du kan skriva så

För kramar är ett av de vackraste ord jag vet
Och att kramas är något jag gärna gör

Kanske är det tomhet och rädsla
Som ligger bakom dina grundlösa anklagelser
Och att det djupt inom dig sitter ett litet barn
Som gråter och längtar
Efter de ord och kramar jag vill förmedla

Är det därför du väljer att trasa sönder mig
För att inte själv gå sönder på ytan

Om det är så det förhåller sig
Hoppas jag du en dag inser
Hur mycket ondare det gör att brista
På insidan utan att visa hur ont det gör

Hur det än förhåller sig
Ger det dig inte mandat att såra mig
För jag kan inte gråta dina tårar

Och mina ord borde vara lika mycket värda
Som du tycks mena att dina är




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-05-22 00:09



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Cybervärlden gör många inre trasiga ... tro mig ... för jag läser det då och då. Läste nyss att två bekanta hade slutat med facebook för det blev sårade. Kramar om dig och säger att du om någon är väl go /kram på dig bloggvännen
2015-05-25

  Angel of love
Smärtsamma ord att läsa, varma kramar till dig fyllda med styrka.
2015-05-22

  Magica VIP
Smärtsamma rader, vemod som känns! Kram.
2015-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP