Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns det nånn väg ut?


Natt i maj



Väntar på morgonen.
Det är en lila natt
och jag tänker på
Kärlek och Hat.
Vart tog han vägen?

Undrar ifall jag
alltid måste va´
så här fet å ömklig.
Finns det en väg
ut ur Fällan?

Första rummet var
Mammas livmoder.
Där var det trångt å
varmt och jag kom
de vita andarna nära.

Andra rummet jag
kom till var Universum.
Här råder lagar, jag
inte riktigt förstår.
Finns det nånn väg ut?

Tunna krafter tär
i min trevande själ.
Vet inte hur Landet
ligger eller vad som
finns dolt i dimman.

Natten ljusnar.
Jag vill veta varför
jag finns och om
jag nånnsin når
dit jag vill komma.-






Fri vers av Marianne Räf
Läst 188 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-22 04:37



Bookmark and Share


  ULJO
En text med stort djup och som lämnar mycket av funderingar efter sig
2015-05-22

    Dan Myrbeck
Svåra frågor!
2015-05-22

    ej medlem längre
En text som växer.

Två baxnade fina fragment:
"Väntar på morgonen.
Det är en lila natt"
och
"Andra rummet jag
kom till var Universum."
Madonna, va bra!
2015-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf