Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Strid om kyssar, bl. a.


Kämpatag



Bleka figurer går
i solsken och blå vår.
Skära läppar sött ler, -
önskar just inget mer,
än att de kyssar får
av nånn särskild man ser!

Rått landskap utan ro
omkring mitt nätta bo.
Jag måste finna ut
vart jag ska gå, till slut!
Är trött på detta Zoo!
Kan jag, väl, få ett 'Skjut'!?

Det är nånn tjuv som stjäl
partier av min själ!
Mina män tar hon, med.
Hon jagar i en räd, -
- ett illasinnat Spel!
Det gör mig, rättså, sned!

Klockan är, rätt, mycket!
Slåss emot Förtrycket!
Djävlarna ska falla
för granater, kalla!
Första bibelstycket
handlar om oss Alla!

Från gyllene Rampen
synes hårda Kampen,
då jag mot Satan slåss.
Vill, gärna, komma loss
från den gamla Pampen, -
- så jag blir fri, - förståss!!





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-22 17:15



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kämpa på...man får inte ge sej...
2015-05-22

    Dan Myrbeck
Jag står på din sida!
2015-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf