Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inga apor!


Skapad att leva



Man är ej ett ting -
eller en planta,
ej heller ett djur!

Människa!

Allt som lever
har ande som söker
kropp å själ!

Konceptioner.

Virvlande atomer -
å planeter, månar
svävar omkring.

Universum!

Allting passerar
i kronologisk,
strikt ordning.

Tiden!

Född via konceptioner
som människa
i tid och rum :

Skapad att leva !






Fri vers av Marianne Räf
Läst 138 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-23 19:35



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bara överskriften ger mycket att tänka på...mycket bra...
2015-05-27

    ej medlem längre
Hemligheten med livet!
"Skapad att leva"

Snyggt!
2015-05-25

  Marita Ohlquist VIP
Väcker tankar och känslor!
Bra.
2015-05-25

  KattenKin VIP
Fina rader!
2015-05-24

  ULJO
Du manar till eftertanke med dina ord
2015-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf