Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet fortsätter!


Cirkeln är obruten



Själen, dold i längtans
dimma; Kärlek puttrar
i hjärtats skål. -- -- --

Målar ögonbrynen i brunt
eller mörkgrönt varenda dag.

Det suger i magtrakten
efter föda jag inte har.
Det är lördag, igen, å
apelekens tjatter hörs
från bröllop i Libanon.

Vill ej att ALLT förändras!

Du, - min vän, - är
Livets lön, -- som kom,
då jag skulle dött, å
betäckte min kropp!

En genetisk "nukleär" Bomb
har exploderat ur mitt sköte!

Vår son torde leva,
som mental Rackare -
i hela Kulturen! -- -- --

Cirkeln, sluten, -- är obruten!






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 132 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-23 19:38



Bookmark and Share


  Ronny Berk
svårtolkad; jag faller i fundering och det är ett bevis på god poesi !
2015-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf