Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mossen



Ute
över fälten
dansar dimmorna
bort från skogssjön
vilken blänker
likt en slant
i ett fiolfodral




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 495 gånger
Publicerad 2006-04-17 01:04



Bookmark and Share


    Louise B
får en känsla av höst eller kanske början av vintern
jättefint skrivet iallafall :)
2006-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP