Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför, ensam? (Första dikten till "Så länge jag ser Ljuset!")


Kontaktlösheten



Vill klaga på :
utanförskapet å
kontaktlösheten, som
jag tvingas å
framleva mina
dagar i!

Här sitter jag, ensam,
som vanligt å hatar
det Samhälle, som
har arrangerat ett
sånnt veritabelt
helvete åt mig!

Kan ej va´ meningen
att en människa
ska vara så här
djävla allena!
Kan inte förstå, det
är inte min stil!

Förklaringen måste
vara nått bra !
Kanske, väntar nått
mycket roligare !
Mitt Öde kan INTE va´
denna kontaktlösheten!





Fri vers av Marianne Räf
Läst 228 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-05-25 20:12



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Du har mig och de andra
på poeter.se!
2015-05-26

    ej medlem längre
Hoppet sipprar alltid igenom i dina texter. Gott!
2015-05-26

  Marita Ohlquist VIP
Svart text som ljusnar lite i det sista stycket!
2015-05-25

  ULJO
Kram till dig min kära poetvän för din starka text
2015-05-25

  KattenKin VIP
Hoppfullt mitt i eländet! Skickar en kram
2015-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf