Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är

Jag är en monolog i kvadratisk form
om att ingå i samhällets norm
uppsvept av en kraftfull storm
pressen att platsa in så enorm

Jag är anatomi
full av energi
men ännu inte fri
ilskan byggs upp inuti

Jag är en kvinna
här för att vinna
kalla mig gudinna
låt blodet rinna

Jag är natur
en obarmhärtig diktatur
helt utan temperatur
jag är pennan i denna värld av litteratur




Övriga genrer av Nodateforprom
Läst 287 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-26 04:20



Bookmark and Share


  Robin V
Fantastiskt bra!
2015-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Nodateforprom
Nodateforprom