Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändring

tisdag i maj:
det går upp för mig
att världen
världen!
är inte är god
men det är vi
vi!
som ska göra den det




Fri vers av andabat
Läst 201 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-05-26 12:15



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
O, så bra skrivet!
2015-05-26

  KYREUS of Sweden
Dagens Största
SANNING.

Bravo!
2015-05-26
  > Nästa text
< Föregående

andabat