Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eller är det Världsordningen som är galen?


Är jag hjärndöd... !?



Söker Friheten,
själen längtar till.
Men Allmänheten
något annat vill!
Är jag medveten?

Om det tunga ok
jag troligen bär?
Följa Maktens lok -
illa tvunget är!
ÄR det riktigt klokt?!

Vad är det för värld
jag blivit född till?
Min moder mig lär -
- att hålla mig STILL!
En Gåta det är!!

Märkliga drömmar
å fuskande tid!
För strama tömmar!
En farozon, vid -
omkring mig strömmar!

Kanske, är det så -
- Kärlek, jag tigger!
Och, vill vänner få....
Hur Landet ligger -
är konstigt, ändå!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 253 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-05-26 13:51



Bookmark and Share


  ULJO
Nej du är inte hjärndöd. Du har en längtan och ett hopp. Det tyder på kreativitet och intelligens.
2015-05-26

    Dan Myrbeck
Grattis till fin tillströmning av
kommentarer! Det är du värd.
2015-05-26

  KattenKin VIP
Frihet vänner och kärlek är inte för mycket begärt, det är nog det de allra flesta vill ha!
2015-05-26

  Marita Ohlquist VIP
Mycket att tänka på här!
Frihet, kärlek och vänner behöver vi alla!
2015-05-26

    Dan Myrbeck
Alla har rätt till frihet med vissa begränsningar, hoppas dessa är
visa.
2015-05-26

    ej medlem längre
Knappast! Så länge du protesterar och hoppas så är du ok!
2015-05-26

  Ronny Berk
frihets längtan är fint ! vädefullt och vackert , ja !
2015-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf