Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några ord av kärlek.


Hänryckning


Is i huvudet, -
- hetta i hjärtat !

Jag ser dig --
genom gårdar
av Tid. -

Du rör dig
i ultrarapid
inför min Syn.
Mot Väst tar
du dina steg ...

Kanske - du inte vet -
hur mycket jag tänkt
på dig, - å det vi hade !

Tänk, om DU, också, har tänkt !...

Ute i majluften dansar
vita frön, sorglöst, ystert.

Timid är vinden, som
bär våra själar. --

Genomvarm av din
glödande blick, på
andra sidan
stängslet av tid.

--Säg, att du kommer, - närmare !





Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 320 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-27 13:47



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Längtansfullt och fint!
2015-05-27

    Dan Myrbeck
Mycket bra. Spännande sätt att skriva om tiden.
2015-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf