Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är det lockande att ta ett nytt perspektiv, att se saker från ett annat håll : )


En döings tanka


Min kropp har kallnat
maskarna vill kalasa
schas ge er iväg
hitta någon annans lik
än vill jag vara intakt.




Bunden vers (Tanka) av malinilla
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-27 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

malinilla
malinilla