Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försommartankar i en tanka


Försommar


Livet har vaknat
sommaren öppnar sin dörr
vackraste tiden

en myllrande fågelsång
är sällskap i gryningen.




Bunden vers (Tanka) av malinilla
Läst 242 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-05-31 00:34



Bookmark and Share


    JJ VIP
Mjuk och intagande dikt! Mvh. JJ.
2015-05-31

  S.A.I. Steve Lando VIP
härlig vårkänsla
2015-05-31

    AA VIP
Fin....
2015-05-31
  > Nästa text
< Föregående

malinilla
malinilla