Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Söker vänner!


Relations-Rumba



Bygga på relationer,
de få som man ännu har,
schvungande kärlek dem ge !

Har inte kvadriljoner
amorösa exemplar, -
- men vänta bara å se !

Det kan växa, - antalet, -
- så länge jag får leva !
En Sanning, - skulle jag tro!

Är inte alltför galet --
- sig ur ensamhet häva -
å bygga en vänskapsbro.

Även kärlek kan vandra
uppå den, vad det lider;
gånga därpå -- till å från!

Istället, för att söndra
i hjärtan så de svider,
bör man om dessa va´ mån!

Vill ha ett jättestort Gäng
av mysiga kumpaner, -
- som kunde glädja varann !

Kanske, är jag -enbart- fläng,
som hyser sånna planer ?!
Typiskt, - skumma Marianne!

Nåväl, - jag får försöka
krafsa ´hop dårar, med hets -
- så får man se vad det blir !

Alltså, - jag vill utöka
min ringa Bekantskapskrets!
--Så, ta ni å titta hit !






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 316 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-05-27 18:14



Bookmark and Share


  Berth
Vi är nog ganska många vänner i din vänskapsring här bland Poeter.
2015-06-02

    Dan Myrbeck
Vilken formulering:

amorösa exemplar

!
2015-05-28

  Marita Ohlquist VIP
Gillar din text!
Bra att bygga broar för vänskap och kärlek.
2015-05-27

    ej medlem längre
"Relations-Rumba"
Lysande - och att du tänker stort är bra.
2015-05-27

  KattenKin VIP
Vilken härlig positiv dikt som svingar sig fram i din relations-rumba, så underbar att denna måste jag spara!
2015-05-27

  Åsa Njunjes
Bra beskrivet om behovet av relationer i livet som ju kan vara så svårt men även innerligt fint. Min bestämda åsikt är att det är just relationer som bringar känslan av mening till vår existens. Att bli "speglad" av någon annan är ett grundläggande behov.
2015-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf