Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Testa mänskligheten

Ett liv
kliv
intensiv längtan efter det du inte kan få

En dag
lag
svag för den alkoholhaltiga drycken

En grop
hop
loop som i evigheten snurrar runt

Ett sken
ren
ben som inte längre orkar bära bördan




Övriga genrer av Nodateforprom
Läst 239 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-05-27 18:45



Bookmark and Share


  Åsa Njunjes
Härlig rytm i denna text med underförstått budskap som berör.
2015-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Nodateforprom
Nodateforprom