Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mormors födelsedag 28/5 R.I.P mormor


Den tid på året

Det är den tid på året nu

När våren börjar övergå i sommar

Jag har alltid förknippat den tiden

Med dig mormor

Din födelsedag närmar sig

Men det är tredje året vi inte kan fira dig

 

Jag vet att du har det bra hos morfar

Ni firar nog tillsammans nu

Det var ju så många födelsedagar du fick

Fira utan honom

 

Jag vet att saknaden alltid fanns med dig

Under alla 40 år du levde

Utan honom vid din sida

 

Jag kan nog aldrig förstå hur stark du var

För att mista sin make

Och se sin son bli svårt skadad

Med bara någon månads mellanrum

Kan få vem som helst att tappa tron på livet

Det gjorde aldrig du mormor

Du fortsatte leva livet fullt ut

Det har du min fulla respekt för

 

Så det är med mycket värme och stor saknad

Jag nu sänder dig mitt grattis mormor

Genom att lägga två röda rosor på din och morfars grav




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-05-28 00:12



Bookmark and Share


  Angel of love
Så fint och ömt skrivet till din mormor, kram
2015-05-31

  Ewa-Britt Nilson VIP
T änka på de som var
I nnerlig tanke och rar!
D em man ju alltid
* kvar har, vart man
* än själv far!

2015-05-28

  Ljusletaren
Kärleksfulla ord från ett kärt barnbarn. De lyser extra starkt från himlen nu/ kram
2015-05-28

  Magica VIP
Berörande, kram.
2015-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP