Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
--Till oss...


Sommar kommer!



Ivrigt, gör Sommaren
framstötar i Vårens
grönlövade jordeträsk.
Årstiderna famnar
varandra, - ringlar
samman i en Kram
ini Sunnanvinden.

Det är paradislikt, -
- men, än, är luften sval.
Nätterna har blivit
märkligt ljusa! Vid
-03-tiden, inatt, var
himlen gräddigt rosablå.
Gardinerna genomlystes.

Vinden ropar inifrån i
hörselns vildmark av
skog, sankmarker å
mossar med en å
annan klar eller
grumlig tjärn;- lyss, --
till vildandens vingslag!

Sommaren kommer in
i vyn mellan flera
tusenden ögonpar;-
- den står i Centrum - å
håller upp armarna
emot det Kommandes
okända Land, fjärran.--





Fri vers av Marianne Räf
Läst 265 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-05-28 09:34



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är en härlig tid vi har framför oss...fint skrivet...
2015-05-30

    Dan Myrbeck
Vackert och bra
skaldat!
2015-05-28

  Åsa Njunjes
Oj så fint om sommar som är på väg. Jag kände den verkligen lysa ut genom raderna, hoppfullt och med längtan.
2015-05-28

  KattenKin VIP
Här är det så in i norden kallt, men det kommer väl! Fint diktat!
2015-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf