Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

567 texter bokfoerda. Termen ok 1 (ett) bigram är. Howdy ok.

567 texter bokfoerda. Termen ok 1 (ett) bigram är. Howdy ok. Ånyo. 
Ping not ping – foerstås. Termen Bigram är {foerstås} not/inte wrong.
Ba+ är (FÖRSTÅS) […] 100% okay. . . . . . . . . . . . . · . . . . . . . . . . . . 28 maj.

Ba+ ånyo. Tydligen… 97% okay. . . . . . . . . . . . . . . · . . . . . . . . . . . . 27 maj.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Ba+ (edition) 2015525 [Må] goes = gs (GS) [fs… FS] web. . . . . . . . . . . J.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

ånyo. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . · . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Pynt-produktion by: farbror zwed [wow… then: howdy] weblog = wg (etc).
{ before = be [beige] (> ›color‹ <) not 99% wrong. } är 1 (en) complettering.
Then (may-beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee… oops) [y… Y] publish. Garbage Code #… Etc. . . . . . . . . . . . . . · . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .… ellips.89abcdefghi… tjatig essä = eä not (very) wrong. . . . . . . . . . . . . . . . .… ånÿo.
—·—·—·—·—·—·—·—·—·—·—·—·—·—·{pÿnt}·—·—·—·—·—·—·—·—·—·—·—·—·—·—·y¨.* then… copy.
Lustigt nog = ng (NG) [så] jobbade ”farbrorn” […] en gång i tiden […] som: copy.
Kulör-schemang.Penguin/okay. . . . . . . . . . . . . · . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .… coffee-time.
Även wiener brød – tÿdligen.
1010101010101010101010101010101010101010101010101010101010101010101… wow.RND… tÿdligen./////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////\////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////(98). B är (foerstås) [ö] INTE b {beige}·.·.·.·.·.·.·.·.·.·.·.·.·.·.·.… tjatig farbror.
CTRL-z… then.
 
 

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-28 16:19



Bookmark and Share


  farbror zwed
Penguin är (formellt) ingen heltokig = hg || idé. Förstås. 10=NX är 1 (en) [fullt möjlig] tanke. Enligt? Farbrorn. 28 maj… e-middag.
2015-05-28

  Nanna X
Kulör-schema[t]… i(ng)er NX en smula lust att tvätta. samt lyssna till Penguin /okay. . . . . . . . . . . . . · . . . . . . .
2015-05-28
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed